SYL! BEAUTY SPECIALIST
Ik ben jouw beautyspecialist. Ik geef persoonlijk advies op het gebied van beauty, make-up & huidverzorging. Ik luister goed naar jou wensen en mijn werk kenmerkt zich door mijn perfectionisme en creativiteit. Wat staat jou het beste en wat maakt jou uniek? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Ga dan naar de contactpagina.
Da Costastraat 2a, 7901 HE Hoogeveen + (31) 618 91 44 40
title image

Brows

Beautiful brows

Wenkbrauwen: oh wat zijn ze belangrijk. Ze zorgen voor de perfecte oogopslag, liften je ogen en maken je beautylook compleet. Toch is het moeilijk om ze zelf perfect te krijgen.

 

Door mijn vele jaren ervaring in de beautybranche heb ik veel kennis opgedaan over wenkbrauwen. Ik ben getraind en heb de cursussen behaald  voor onder andere Anastasia Beverly Hills de wenkbrauwgoeroe en voor Benefit Cosmetics San Francisco. Ik luister eerst naar jouw wensen en geef daarna mijn advies. Ik kijk daarbij naar je  gezichtsvorm en aan de hand van jouw botstructuur zorg ik voor de perfecte wenkbrauw. Ik werk met super zachte wax om de perfecte wenkbrauw te creëren en door de verzorgende voor- en nabehandeling is er weinig tot geen reactie van de huid. Na de behandeling geef ik je advies om je wenkbrauwen thuis ook in shape te houden en eventueel te stylen.

Tegenwoordig mag alles, maar als je kijkt naar de trends zijn vooral de volle, borstelige wenkbrauwen helemaal in. Wil je volle natuurlijke wenkbrauwen? Dan adviseer ik je om je wenkbrauwen te verven. Ik verf met wenkbrauwverf van Refectocil. Ik verf eerst je wenkbrauw in de gewenste tint en dan wax ik ze. Wil je langer resultaat en nog meer volume? Dan gebruik ik semipermanente henna verf van het Amerikaanse merk Godefroy.  Hierdoor wordt de wenkbrauw nog voller, maar behoud je de natuurlijke look.

 

Ook nieuwsgierig geworden naar de perfecte wenkbrauw? Maak dan snel een afspraak bij mij in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?  Neem dan gerust contact met mij op.

“What makes you different, makes you beautiful”

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Klik dan hier.

Cu soon! SYL!