SYL! BEAUTY SPECIALIST
Ik ben jouw beautyspecialist. Ik geef persoonlijk advies op het gebied van beauty, make-up & huidverzorging. Ik luister goed naar jou wensen en mijn werk kenmerkt zich door mijn perfectionisme en creativiteit. Wat staat jou het beste en wat maakt jou uniek? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Ga dan naar de contactpagina.
Da Costastraat 2a, 7901 HE Hoogeveen + (31) 618 91 44 40
title image

Bruidsmake-up

Zie er prachtig uit op de mooiste dag van je leven!

Je gaat trouwen: wauw! De mooiste dag van je leven. Precies zoals jij in gedachten had. Ontspannen en relaxed in je eigen omgeving verzorg ik de make-up. Deze dag sta jij in het middelpunt en daar hoort een prachtige make-up bij. Een make-up die bij jou past en jou laat stralen.

 

Een paar maanden voor je bruiloft maken wij een afspraak voor een proefmake-up bij mij in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen. Ik luister naar jouw wensen en geef mijn advies. Aan de hand van mijn kennis en ervaring zorg ik ervoor dat je sterke punten worden geaccentueerd. Ook zie je dit resultaat terug op de foto’s die op de bruiloft worden gemaakt. Ik laat verschillende kleuren en effecten zien, waardoor je zelfs  thuis nog kunt kijken wat je het mooiste vindt voor jouw bruiloft. Ik noteer alle producten die ik heb gebruikt, zodat jij na afloop ook weet welke producten het beste bij jou passen. Wil je dezelfde kleur lippenstift mee om deze gedurende de dag bij te werken? Dat kan. Ik verkoop alle producten die ik gebruik van UNG Cosmetics ook in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen.

Op de dag zelf kom ik bij jou thuis of op locatie. Geen gestress dus. Ik bereid je huid eerst goed voor op de make-up doormiddel van de juiste huidverzorging. Hierdoor zorg ik ervoor dat je make-up de hele dag perfect zit.

 

Wil je graag je familie of vriendinnen ook verrassen met een prachtige make-up? Dat kan! In overleg is alles mogelijk.

 

En niet te vergeten kan ik ook je aanstaande man voorzien van een Touch-up.

 

Ga jij binnenkort  trouwen en wil jij er op je allermooist uitzien? Maak dan snel een afspraak bij mij in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen.

“What makes you different, makes you beautiful”

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Klik dan hier.

Cu soon! SYL!