SYL! BEAUTY SPECIALIST
Ik ben jouw beautyspecialist. Ik geef persoonlijk advies op het gebied van beauty, make-up & huidverzorging. Ik luister goed naar jou wensen en mijn werk kenmerkt zich door mijn perfectionisme en creativiteit. Wat staat jou het beste en wat maakt jou uniek? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Ga dan naar de contactpagina.
Da Costastraat 2a, 7901 HE Hoogeveen + (31) 618 91 44 40
title image

Make-up

UNG Cosmetics

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, kwam ik tijdens mijn stage bij de DA parfumerie in aanraking met de luxe make-up merken. Door de vele trainingen die ik heb mogen volgen, werd ik enthousiast en geïnspireerd door make-up. Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook sinds 2008 gediplomeerd Visagiste en Make-up artist in Hoogeveen. Ook heb ik bij veel luxe merken make-uptrainingen gevolgd, waaronder Chanel Corps Elite en Dior Backstage make-up. En nog steeds ga ik op training en volg ik masterclasses om up-to-date te blijven qua trends en nieuwe technieken. Mijn werk kenmerkt zich door mijn perfectionisme en creativiteit. Daarnaast luister ik goed naar jouw wensen.

Ik werk met de producten van UNG Cosmetics. Een Nederlands merk zonder parabenen en niet op dieren getest. UNG is het Deense woord voor jong. Aan de hand van jouw huid-, haar- en oogkleur bepaal ik wat voor seizoens type jij bent. Op deze wijze kan ik de beste kleuren voor jou uitzoeken, waardoor je sterke punten worden geaccentueerd en je “zwakke” punten worden gecamoufleerd.  De producten van UNG Cosmetics zijn verkrijgbaar in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen. Wil je meer weten over UNG Cosmetics klik hier of neem gerust contact met mij op.

Je kunt een afspraak bij mij maken voor een:

  • Dag, avond of glamourmake-up
  • Make-up voor een fotoshoot
  • Bruidsmake-up inclusief een proefmake-up
  • Persoonlijk make-up advies
  • Make-up workshop voor meerdere personen (min 3 personen, max. 8 personen)
  • Make-up workshop voor een vrijgezellenfeest
  • Make-up voor haar show, fashion show, bedrijfspromotie
Afspraak maken?

Wil jij graag make-up advies of een workshop volgen? Maak dan snel een afspraak bij mij in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen.