SYL! BEAUTY SPECIALIST
Ik ben jouw beautyspecialist. Ik geef persoonlijk advies op het gebied van beauty, make-up & huidverzorging. Ik luister goed naar jou wensen en mijn werk kenmerkt zich door mijn perfectionisme en creativiteit. Wat staat jou het beste en wat maakt jou uniek? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Ga dan naar de contactpagina.
Da Costastraat 2a, 7901 HE Hoogeveen + (31) 618 91 44 40
title image

Permanente make-up (PMU)

Alleen het allerbeste voor mijn klant

Waarom ik heb gekozen voor SkinQuip Meppel en Swiss Color?

Na het kiezen van het juiste merk huidverzorging voor mijn salon en verschillende opleidingen te hebben gevolgd voor IK Skin Perfection, wou ik mijn behandelingen verder uitbreiden. Veel klanten kiezen bij mij voor het stylen, verven en waxen van de wenkbrauwen. Vaak hoor ik van klanten terug dat ze erg blij zijn met het resultaat en graag terugkomen bij mij in de salon. Mijn werk kenmerkt zich door mijn perfectionisme en creativiteit. Via social media blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van beauty. Al een tijdje werd ik enthousiast door mijn klanten die steeds vaker gingen vragen of ik ook permanente make-up ging aanbieden. Zelf had ik al eens contact gehad met SkinQuip Nederland en andere partijen. Vanwege de drukte in mijn salon heb ik het even uitgesteld. Maar het bleef mij interesseren en na  heel wat uitzoeken en navraag heb ik heel bewust in oktober 2018 gekozen voor de BAO Allround opleiding permanente make-up bij SkinQuip Meppel. Permanente make-up gaat samen met precisie en gelijkheid. Door mijn perfectionisme en oog voor detail past dit precies bij mij. Ik luister naar mijn klanten en ga door tot ik het perfecte resultaat heb bereikt. Zodat mijn klant blij en tevreden naar huis toe gaat. Door deze opleiding te gaan volgen kan ik nog meer mensen blij maken met perfecte wenkbrauwen, eyeliner of natuurlijke full lips. SkinQuip sluit hier perfect bij aan. Alles klopt. SkinQuip voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs (CRKBO). De unieke SkinQ© methode waar de Nederlandse vakschool bekend om staat, staat voor kwaliteit en perfectie en wordt alleen bij SkinQuip geleerd. Dit was het eerste wat mij opviel en direct aansprak. De opleiding staat voor een combinatie van gedegen theoretische vakkennis, uitgebreide hygiëne-modules en precisie vakwerk. De docenten zijn zeer ervaren en komen uit binnen- en buitenland. De klas bestaat uit maximaal 5 leerlingen waardoor we veel persoonlijke begeleiding krijgen en dat vind ik erg belangrijk. Er wordt les gegeven met de nieuwste technieken en beste producten wereldwijd binnen het gebied van PMU.

De pigmenten waar ik mee ga werken zijn van Swiss Color. Deze pigmenten worden in meer dan 65 landen verkocht door specialisten en het is een Zwitsers merk waar veel aandacht word besteed aan veiligheid, intense research en ondersteuning. Swiss Color en SkinQuip werken nauw samen op het gebied van permanente make-up. Dit zorgt voor een garantie voor het gebruik van de beste materialen en ondersteuning van een team van specialisten met een flinke dosis creativiteit en research.

Ik heb ook heel bewust gekozen voor de pigmenten van Swiss Color. De visie van Swiss Color past precies bij mij en mijn salon. Ik kies alleen voor natuurlijke en veilige producten met het beste resultaat voor mij en mijn klant. Swiss Color werkt met de veiligste organische pigmenten wereldwijd met de hoogste zuiverheid en vrij van ijzeroxides, PAA’s en PAKS. Ook zijn er geen minerale pigmenten en geurstoffen toegevoegd aan het pigment. Hierdoor is er geen kleurverandering zichtbaar na plaatsen, de kans op allergieën en reacties is minimaal en het resultaat op lange termijn perfect. De laatste jaren komen er steeds meer bewijzen dat ijzeroxide pigmenten zeer belastend zijn voor het lijf en vervelende sporen achter laten van onder andere nikkel waardoor allergieën worden opgewekt. Door de ontwikkelingen en patenten van Swiss Color is allergie nagenoeg uitgesloten en blijven alleen de voordelen over van ijzeroxide-vrij werken.

  • Geen kleurverandering zichtbaar na plaatsen
  • De kans op allergieën en reacties is minimaal
  • Hoge fotostabiliteit dus absoluut geen rode of paarse wenkbrauwen
  • De huid neemt de pigmenten direct in de huid op
  • De pigmenten vervagen gelijkmatig
  • Betere duurzaamheid in de huid
  • Ongeveer 60-80% van de pigmenten blijft zichtbaar na genezing
  • De kleur covered op een zeer mooie manier en wordt na heling iets dieper
  • Minder nabewerking
  • Veel minder pijn voor de klant, omdat er zeer zacht gewerkt kan worden

Het klinkt logisch, maar ook in Nederland worden er helaas nog steeds onveilige pigmenten aangeboden en ingebracht. SkinQuip maakt zich hard voor de hoogste vorm van veiligheid in PMU-pigmenten. Swiss Color staat hiervoor.  Zo werken zij met een veilige ingrediënten lijst voor alle pigmenten (INCI). Ook ben ik in het bezit van een Safety Data Sheet van de pigmenten waar ik mee werk. Dit is een veiligheidsinformatieblad met informatie over de ingrediënten en onderzoeksresultaten van de pigmenten. En de aanbevelingen voor het veilig gebruik ervan in mijn salon. Wil je meer weten over ijzeroxides in pigmenten kijk eens op de Website van NVWA.

Om het beste resultaat te bereiken is het van belang dat er 3 facetten optimaal zijn. Het pigment, de machine en de techniek ( specialist). Daarom heb ik bewust gekozen voor Swiss Color en SkinQuip. Alleen het allerbeste voor mijn klant.

See you soon,

SYL!

Naar prijzen