SYL! BEAUTY SPECIALIST
Ik ben jouw beautyspecialist. Ik geef persoonlijk advies op het gebied van beauty, make-up & huidverzorging. Ik luister goed naar jou wensen en mijn werk kenmerkt zich door mijn perfectionisme en creativiteit. Wat staat jou het beste en wat maakt jou uniek? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Ga dan naar de contactpagina.
Da Costastraat 2a, 7901 HE Hoogeveen + (31) 618 91 44 40
title image

Skincare

IK Skin Perfection

Let nature be your medicine

 

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

IK Skin Perfection gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Wij werken daarom volgens het unieke 4-Fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Het programma begeleidt je in 4 fasen naar maximale huidverbetering.

Het 4-Fasen Reset programma

 

Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acne? Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Wij werken daarom volgens het unieke 4-Fasen Reset programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Ik begeleid je graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering.

Tijdens het unieke 4 Fasen Reset programma doorloop je vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Dankzij de innovatieve samenstelling van hoge concentraties actieve werkstoffen – groene cosmeceuticals – is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. Deze werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat jouw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Jouw huid is pas in optimale conditie als je lichaam dat ook is.

Om het effect van de 4 Fasen Behandelmethode te bevorderen is het zeer belangrijk de huid ook thuis op een juiste manier te verzorgen. Ik zal jou op deskundige wijze voorzien van een passend productadvies, rekening houdend met jouw specifieke wensen

Fase 1: Reset your skin

In Fase 1 gaan we je huid resetten. Je maakt op een milde manier kennis met IK Skin Perfection. We brengen je huid terug naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. We ontdoen de huid van afvalstoffen, zodat we een goede basis creëren om je huid zichtbaar te verbeteren. Tijdens deze fase besteden we aandacht aan de huidanalyse waarmee we de huidconditie bepalen. Aan de hand hiervan kunnen we een professioneel behandel- en thuisverzorgingsprogramma opstellen. In de unieke Reset fase, wordt je huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

Fase 2: Let’s repair

In Fase 2 gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid stap voor stap op.

Fase 3: Renewed effects

In Fase 3 gaan we je huidwensen en –problemen aanpakken. Heb je last van een droge huid? Acne? Couperose? Of pigmentatie? In deze fase zal je merkbare resultaten zien doordat we aan de slag gaan met hoog geconcentreerde krachtige serums gericht op jouw huidwens of huidprobleem. Je huid word intensief behandeld om de doorbloeding en opname van de actieve werkstoffen extra te stimuleren. De huidkwaliteit word verbeterd en je huid voelt na deze fase zijdezacht aan

Fase 4: Maximum results

In Fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën.

Voor het behandelen van specifieke huidwensen of –problemen werken we met fruitzuren voor maximaal resultaat. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid. Tijdens fase 4 word je huid effectief behandeld met de acid infusions, die zorgen voor het verminderen van oppervlakkige rimpeltjes en pigmentvlekken. Acnelittekens vervagen en de huid word steviger en zichtbaar gladder.

Met de huidoliën kan je jouw IK Skin Perfection product perfect afstemmen op het seizoen. Tijdens fase 4 word je huid effectief behandeld met de mix it infusions, die zorgen voor een heerlijke geursensatie en behandeling vol luxe, comfort en welbehagen.

Voeding en de huid

 

Steeds vaker wordt duidelijk dat ziekten en huidklachten zoals Acne, Eczeem en Psoriasis voor een groot deel blijken te berusten op verkeerde voeding en leefgewoonten. Jouw huid is pas in optimale conditie als je lichaam dat ook is. Ik help je graag gezonde voedingskeuzes te maken voor een stralende huid.

Een gezond voedingspatroon is dus essentieel en samen met de unieke behandelmethode van IK Skin Perfection en een effectief thuisverzorgingsprogramma gaan we zorgen dat jouw huid weer gezond en stralend word.

 

Door de combinatie van een gezond voedingspatroon, een gebalanceerde levensstijl, en een effectief thuisverzorgingsprogramma is maximaal resultaat te behalen! Jouw huid verdient speciale aandacht. Wil je ook mooi en gezond oud worden? Ontdek dan nu de unieke producten van IK Skin Perfection bij mij in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen.