SYL! BEAUTY SPECIALIST
Ik ben jouw beautyspecialist. Ik geef persoonlijk advies op het gebied van beauty, make-up & huidverzorging. Ik luister goed naar jou wensen en mijn werk kenmerkt zich door mijn perfectionisme en creativiteit. Wat staat jou het beste en wat maakt jou uniek? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Ga dan naar de contactpagina.
Da Costastraat 2a, 7901 HE Hoogeveen + (31) 618 91 44 40
title image

Wie is SYL!

Mijn naam is Sylvia Hilbrink, maar mijn klanten en vrienden noemen mij SYL!

Ik ben jouw beautyspecialist. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste  en make-up artist. In mijn schoonheidssalon geef ik je persoonlijk en eerlijk advies op het gebied van beauty, make-up en huidverzorging. Wat staat jou het beste en wat maakt jou uniek? Ik krijg energie als jij blij bent met je beautyadvies en heerlijk ontspannen naar huis toe gaat.

Na het behalen van mijn havodiploma heb ik mijn passie gevolgd en ben ik gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste en make-up artist. Beroepen waar ik van kinds af aan al over droom. De jaren na het behalen van mijn diploma heb ik veel vervolgopleidingen en cursussen gevolgd om zo nog meer kennis op te doen over beauty, make-up en huidverzorging. Samen met mijn ruime werkervaring in de beautybranche maakt dit dat ik persoonlijk en eerlijk advies kan geven over jouw schoonheid.

“What makes you different, makes you beautiful”

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je een afspraak met mij maken? Klik dan hier.

Cu soon! SYL!

Volg SYL!